Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Mikko Seppänen, Bouncersin kautta Vaahteraliigan tilastoykköseksi

09.09.2016

Kausilla 2014 ja 2015 loistavia otteita Bouncersissa esittänyt Butchers-kasvatti siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa Porvoon Butchersiin.
Kultaisella kypärällä Bouncersissa pelannut Seppänen jäi monen mikkeliläisen sekä etenkin usean vastustajan mieleen, kun välillä mahdottomalta tuntuvista paikoista mies vain kuin ihmeen kaupalla pystyi toteuttamaan isoja pelejä kerrasta toiseen.

Mikko Seppänen #85 Kuvaaja Jasmiina Koistinen

Mikko Seppänen #85
Kuvaaja Jasmiina Koistinen

Kun Porvoosta kotoisin oleva Seppänen ilmoitti keväällä palaavansa Butchersiin ja vaahteraliigaan, oltiin Mikkelissä haikein mielin, mutta toivotettiin onnea ja menestystä kesän koitoksiin. Seurana Butchers ei kovin hyvin menestynyt, johtuen isosta ”nuorennusleikkauksesta” mikä joukkueessa oli tapahtunut. Porvoon nuori joukkue taisteli runkosarjan kuudenneksi, yhtenä johtohahmonaan juuri Bouncersista palannut Mikko Seppänen.

Mikko Seppänen nimittäin voitti vaahteraliigan kiinniottotilaston niin kiinniotoissa (78 kpl) kuin edetyissä jaardeissakin (1014 jaardia)!
Tästä tietysti on kunniaa annettava myös Porvoon amerikkalaispelinrakentajalle Trevor Vaseylle, jonka kanssa Seppänen pääsi ”samalle sivulle” heti kauden alusta.

Alla top 10 laitahyökkääjää vaahteligasta kaudelta 2016:

Nimi Joukkue Ottelut Kiinniotot Jaardit Touchdownit

Seppanen M BUT 12 78 1014 7
Thomas T CRO 12 69 1010 12
Cutlan K CRO 11 57 827 9
Pinta T SAI 12 49 462 8
Nguyen P ROY 12 48 559 6
Laine H SAI 12 47 756 8
Saloranta A TRO 10 43 590 7
Sisler J TFT 11 41 524 5
Linnainmaa K ROO 12 39 700 7
Feuerherdt A CRO 12 39 554 10

Bouncers-toimitus otti yhteyttä Mikkoon ja kyseli hänen kuulumisia henkilökohtaisesti upeasti menneen kauden jälkeen:

Mikä fiilis jäi omasta vaahteraliiga-kaudesta?

-Omasta kaudesta jäi hyvä fiilis, mutta sarjasijotukseen en ole tyytyväinen. Yksi isoista syistä miks oma kausi meni näin hyvin on että sain viettää Bouncersissa 2 hyvää kautta ja pääsin pelaamaan paljon. Sitä kautta sain kokemusta miesten peleistä ja itseluottamusta, mitkä auttoi mua tällä kaudella Vaahteraliigassa. Iso kiitos siitä kaikille pelaajille ja valmentajille, jotka auttoi mua kehittymään pelaajana!

Perinteisesti kysytään Vaahteraliigan ja kakkosdivarin suurimmat erot?

-Vaahteraliigan ja kakkosdivarin suurimmat erot ovat pelinopeus, pelaajien henkilökohtaiset taidot/urheilullisuus ja joukkueen sisällä tasoerot ei oo niin isoja.

Mikä Bouncers-kausista jäi mieleen?

-Bouncers-kausilla parasta oli upea joukkuehenki kentällä ja sen ulkopuolella! Jäi monia hyviä muistoja ja myös hyviä ystäviä sain.

Seurasitko Bouncersia kuluneella kaudella, jos seurasit oliko mitään erityistä mitä jäi mieleen?

-Seurasin koko kauden Bouncersia ja kävin Mikkelissä yhden pelin katsomassa. Erityisesti jäi mieleen pelaajien kehitys ja miten joukkueena on Mikkelissä menty eteenpäin ja tottakai mestaruus mikä oli ansaittu ja hieno saavutus!

Sana on vapaa:

-Terveisiä kaikille pelaajille, faneille ja jälkipelin tiskille! Toivottavasti Mikkelissä juhlitaan ens vuonna 1.divarin mestaruutta!
Ps. Jesse matiskainen ilman sua en olis tässä 😉

Kuva Sami Ranta

Kuva Sami Ranta


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän